Denne dagstur viser dig det bedste af de to byer, København og Malmö.

Vi starter i København, hvor vi på en 3-timers gåtur har samlet en buket af steder, lige fra lokalkvarterer og historiske bygninger, til havnefrontens transformationer, gastronomi og parker. På vejen fortæller vi om byens udvikling, byplanlægning, om cykelkultur og idéer, der p.t. er på tegnebrættet.

Efter Københavnervandringen hjælper vi jer med at købe billetter til toget over Sundet (togbilletterne er ikke en del af turprisen). Herfra går turen over Øresundsbroen og videre til Malmö Centralstation, hvor I mødes med vores svenske kollega, der også har sammensat en 3-timers introduktion til byen, som i de seneste år har gennemgået en rivende udvikling.

I Malmö ser I byens delikate modsvar til Torvehallerne, det signifikante vartegn, Turning Torso, der er tegnet af den verdensberømte arkitekt, Calatrava samt Henning Larsens stadsbibliotek, den gamle kirkegård, den gotiske St. Petri Kirke og renæssanceslottet, Malmöhus. I får også tid til at nyde de søde, brolagte gader, der omgiver Stora og Lilla Torget, fyldt til randen med lækkert design og kunsthåndværk. Undervejs fortæller guiden om den dansk-svenske historie og om de mange kreative tiltag, der foregår lige nu i byen.

I alt tager turen 8 timer inkl. transport – og det er muligt at lægge et frokoststop ind efter Københavnerturen og en middag på én af de mange hyggelige restauranter hinsidan, hvis det ønskes. Vi deler meget gerne ud af vores yndlingssteder i begge byer.

Prisen er 4000 DKK for 1-6 personer.