Med Noma i front er København blevet Nordens gastronomiske hovedsstad – men mad i København handler ikke kun om Michelinstjerner og dyre restauranter. Tag med os på dette roadtrip gennem byens madkultur, hvor vi besøger en række små specialforretninger og fortæller om spisevaner, kostpyramider, kogebøger, madtrends og gastronomi gennem tiden. Og vigtigst af alt, smager på en række lokale lækkerier, fra øl, pølser til chokolade og bolcher. 

Turen starter ved Højbro Plads, Københavns gamle markedsplads, hvor bønder og handlende mødtes i en svunden tid. Herfra går vi til Gammel Strand, hvor vi smager et lille udvalg af specialøl og hører om ølkultur gennem tiden i den hyggeligste, lille hjørnebutik. Efter besøg hos Summerbird, der byder på udsøgte lakridsflødeboller og Sømods Bolchefabriks historiske on-site producerede bolsjer, får vi en sludder ved byens bedste pølsevogn og smager deres økohotdog. Vi ender i Torvehallerne, hvor vi mærker sansebombardementet og introducerer jer til udbuddet af råvarer og lokale produkter, mens vi udvælger en smags-delikatesse fra årstiden. Mmmmm …

Turen tager ca 2,5 timer.

Pris 2400 DKK for grupper mellem 1-6 personer og 350 DKK per person i grupper fra 7 pers.  

Fotos:visitcopenhagen.dk