Med Noma i front er København blevet Nordens gastronomiske hovedsstad – men mad i København handler ikke kun om Michelinstjerner og dyre restauranter. Tag med os på dette roadtrip gennem byens madkultur, hvor vi besøger en række små specialforretninger og fortæller om spisevaner, madtrends og gastronomi gennem tiden. Og vigtigst af alt, smager på en række lokale lækkerier, fra øl, pølser til chokolade og bolcher. 

Turen starter ved Højbro Plads, Københavns gamle markedsplads, hvor bønder og handlende mødtes i en svunden tid. Herfra går vi til den fantastiske Cafe Royal, hvor vi smager et lille udvalg af specialøl. Efter besøg hos Summerbird, der byder på udsøgte lakridsflødeboller og Sømods Bolchefabriks historiske bolsjer, smager vi på økohotdogs, inden vi ender i Torvehallerne. Her introducerer vi til udbuddet af råvarer og lokale produkter, mens vi nyder noget at drikke. Mmmmm …

Turen tager ca 2,5 timer.

Pris 2300 DKK for grupper mellem 1-6 personer og 340 DKK per person i grupper fra 7 personer.  

Fotos:visitcopenhagen.dk